Вхід

Рівне вечірнє

Про дружні, взаємовигідні і багатообіцяючі зв'язки України і Польщі сказано і написано надто багато. Особливу приязнь з боку сусідів з протилежного берега Бугу всі ми відчули під час масових акцій національного спротиву режиму Януковича на столичному Майдані. Відчуваємо й зараз, коли доволі непроста ситуація склалася на Кримському півострові через вояж туди непроханих, озброєних до зубів солдатів російської армії. Шанобливе ставлення і хвилювання за долю незалежної України та її народу поляки зайвий раз продемонстрували і під час презентації виставки робіт рівненських фотожурналістів "Оособистості - в особах", котра в останній день лютого відкрилася у Хелмі в приміщенні галереї Річарда Кочмарського.

 

Ще під час організації вернісажу у Польщі секретаріат Рівненської обласної організації НСЖУ однією з умов участі в ньому  поставив членство в Спілці. Загалом було відібрано майже пів сотні знімків Олександра Харвата, Миколи Фоменка, Валентини Захарової, Василя Сосюка, Анатолія Похилюка, Едуарда Хитрого, Леоніда та Олександра Латті, котрі й були виставлені на суд численних шанувальників фотомистецтва.

Виступаючи на відкритті фотовиставки, директор відділу розвитку, реклами і співпраці із закордоном мерії міста Хелм Тереза Добровольська, доцент кафедри міжнародних стосунків державної Вищої професійної школи у Хелмі Анджей Вавринюк, президент Міжнародної асоціації журналістів Хенрік Костельний, власник фотогалереї Річард Кочмарський, високо оцінили творчий доробок рівненських фотожурналістів, наголосили, що подібні заходи завжди сприяли і надалі сприятимуть зміцненню дружби та порозуміння між народами двох сусідніх держав.

У свою чергу голова Рівненської обласної організації НСЖУ Дмитро Тарасюк, фотожурналіст Валентина Захарова подякували польським колегам за сприяння в організації виставки, висловили сподівання на подальшу тісну співпрацю та запросили їх представити свої роботи для організації подібного вернісажу у Рівному.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner