Вхід

Рівне вечірнє

Голова Національної спілки журналістів України Олег Наливайко 23 січня побував у Луцьку. У програмі його візиту - виступ на Волинському обласному державному телебаченні, зустріч з журналістським колективом однієї з найтиражніших і найуспішніших газет Волині - "Вісник і К", участь в роботі пленуму Волинської обласної журналістської організації.

Окремої уваги заслуговує зустріч голови НСЖУ з генеральним консулом Республіки Польща у Луцьку Беатою Бживчи. Окрім Олега Наливайка на цьому заході з української сторони були присутні голови Волинської та Рівненської обласних журналістських організацій Михайло Савчак та Дмитро Тарасюк, головний редактор "Волинської газети" Володимир Данилюк, з польської - завідуючий відділом консульства Кшиштоф Савіцкі та головний редактор українсько-польського порталу журналістів "4 влада" Хенрік Кошчельний.

 

В ході зустрічі обговорено низку питань, пов'язаних зокрема з оформленням шенгенських віз для працівників засобів масової інформації України, шляхів поглиблення культурних та чисто професійних зв'язків членів двох творчих спілок - Національної спілки журналістів України та Асоціації польських журналістів.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner