Вхід

Рівне вечірнє

Своє професійне свято - День журналіста України - медійники Рівненщини цьогоріч відзначили у древньому місті Дубно. Майже пів сотні газетярів, радійників і телевізійників краю біля входу до адмінприміщення спершу зустріла член Національної спілки журналістів України, начальник відділу внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю міської ради Ерна Шевчук. Зрештою, саме вона стала одним із ініціаторів та організаторів нашого професійного свята на Дубенщині.

Упродовж цілої години в рамках прес-конференції гості спілкувалися з Дубенським міським головою Василем Антонюком. Очільник міста в деталях розповів про економічні та соціальні перетворення в райцентрі за останні чотири роки, поділився планами на майбутнє. А воно, за словами Василя Михайловича, виглядає досить обнадійливо. Адже завдяки процесу децентралізації та злагодженій роботі депутатського корпусу міської ради бюджет міста відчутно зріс. Відтак, з'явилася можливість, не чекаючи подачок від держави, більше коштів спрямовувати на соціальні проекти. Тому й не дивно, що за останні роки Дубно кардинально змінилося: старовинне місто ніби помолодшало, стало більш ошатним та охайним. Як, до речі й найвідоміша споруда - Дубенський замок, оспіваний Миколою Гоголем у знаменитому романі "Тарас Бульба".

Саме в історичному замку відбулися святкові урочистості. Голова обласної організації Національної спілки журналістів України Дмитро Тарасюк щиро привітав колег зі святом та вручив спеціальні кубки та дипломи переможцям творчих конкурсів 2019 року у дев'яти номінаціях. А завершальними акордами святкового дійства стала досить цікава екскурсія Дубенським замком та святковий обід. До речі, чимало колег за стінами цієї історичної споруди побували вперше. Отож вражень з собою додому повезли чимало.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner