Вхід

Рівне вечірнє

XXЦьогорічне професійне свято - День журналіста - керівники електронних та друкованих засобів масової інформації, секретарі первинних журналістських організацій Рівненщини відзначили в дитячому оздоровчому комплексі "Електронік" в селі Олександрія Рівненського району. Оскільки сам оздоровчий сезон школярів тут має розпочатися лише 5 червня, медійники вирішили скористатися можливістю побувати в одному з найкращих дитячих відпочинкових закладів області, а заодно оцінити стан його підготовки до літнього сезону. На урочистості запросили також усіх переможців творчого конкурсу 2017 року.

Голова обласної організації Національної спілки журналістів України Дмитро Тарасюк розповів присутнім про основні підсумки ХІІІ з'їзду НСЖУ та рішення пленуму Спілки, який відбувся у Києві 31 травня ц.р., ознайомив їх з основними напрямками роботи обласної журналістської організації  на найближчу перспективу.

Переможцям творчого конкурсу в тринадцяти номінаціях (з їх переліком можна ознайомитися на нашому сайті в розділі "рішення") були вручені кубки та дипломи секретаріату Рівненської обласної організації НСЖУ. Окрім цього велику групу працівників газет, телебачення і радіомовлення було нагороджено відзнаками Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та Національної спілки журналістів України.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner