Вхід

Рівне вечірнє

На Рівненщині проходить тур звітно-виборних зборів у первинних організаціях Національної спілки журналістів України. Сьогодні такі збори відбулися в колективі філії Національної суспільної телекомпанії України "Рівненська регіональна дирекція". Тутешня первинна журналістська організація є найбільшою на Рівненщині - вона об'єднує понад 60 працівників місцевого телебачення і радіомовлення. Більше десяти років "первинку" очолював досвідчений радіожурналіст Валентин Сімчук, який нещодавно вийшов на заслужений відпочинок. Саме за його каденції організація не раз ставала переможцем різноманітних творчих конкурсів як обласного, так і державного та міждержавного рівнів.

Оцінивши роботу секретаря первинної організації на "задовільно", колеги все ж на цю посаду на наступний п'ятирічний термін обрали значно молодшого за віком директора творчо-виробничого об'єднання "Новини" телемовлення Ореста Гринюка.

Збори також обрали трьох делегатів на ХIII звітно-виборну конференцію Рівненської обласної організації НСЖУ - Андрія Велесика, Ореста Гринюка та Петра Мідрігана. Як ми вже повідомляли, ця конференція відбудеться 31 березня 2017 року у Рівному.

 

 

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner