Вхід

Рівне вечірнє

Сьогодні близько другої години дня в районі вулиці Данила Галицького у Рівному обікрали знімальну групу ТСН. Регіональним кореспондентом телеканалу “1+1” у Рівному є Анна Махно.

З автомобіля “Ford Fusion” викрадено камеру Panasonic AJ-P270, штатив, брендований мікрофон, а також комплект акумуляторів та світла.  Після виявлення крадіжки знімальна група викликала поліцію. Наразі на місці злочину працює слідчо-оперативна група, правоохоронці опитують свідків, вилучають відео з камер спостереження, перевіряють відбитки пальців, також на місці працюють кінологи. Слідчі розглядають як одну з версій те, що крадії могли стежити за автомобілем ТСН. Також припускають, що машину відкрили за допомогою спеціального зчитувального пристрою - скімера.

На апаратурі є серійні номери. Тож продати її практично неможливо.

Поліція також розглядає версію про помсту за професійну діяльність. Кореспонденти ТСН у Рівному робили серію репортажів про бурштинові війни, а ще про ймовірні зловживання під час тендерів.

ТСН звертається до всіх небайдужих, хто був свідком крадіжки чи має будь-яку інформацію щодо цього, писати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Також повідомляти за номерами телефонів Національної поліції в м. Рівне +380 36 226 15 65, 102, або за номером call-центру Національної поліції України: 0800 50 02 02.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner