Вхід

Рівне вечірнє

Міністра внутрішніх справ Захарченка виключили з НСЖУ

Як повідомляє служба інформації Національної спілки журналістів України, були часи, коли Віталій Захарченко працював телеведучим у Донецькій області. А відтак у грудні 2004 року Донецька обласна організація НСЖУ прийняла його до своїх лав. Навесні 2013-го він став на облік у Київській організації НСЖУ. Нині ж, коли "колега" остаточно зганьбив себе, - подальше перебування його в НСЖУ стало неможливим.

Рішення про виключення міністра з лав НСЖУ було прийняте правлінням Київської організації Національної спілки журналістів України (НСЖУ).

Як повідомила відповідальний секретар Київської організації НСЖУ Алла Малієнко,  пана Захарченка виключили з НСЖУ через «недотримання вимог Євромайдану, побиття журналістів в Україні та неналежне розслідування справ, що стосуються журналістської діяльності».

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner