Вхід

Рівне вечірнє

Журналістська весна стартувала в Міжнародному економіко-гуманітарному університеті імені Степана Дем'янчука. Впродовж цілого тижня на студентів очікує низка заходів, зустрічі та просто спілкування з професіоналами журналістської справи. Уже відбулися першій майстер-класи. Вчора молоді розповіли про нову інтернет-журналістику та чи можна заробляти на цій справі. Сьогодні ж в університеті приймали знаних гостей та презентували книгу-спогадів.


Квіти бузку - символ "Журналістської весни" в університеті ім. Степана Дем'янчука. На відміну від минулого, цьогорічний фестиваль проводять без живої емблеми. Бузок перецвів. І це не єдині зміни у "Журналістській весні - 2013".
Університет повний знаних гостей. На зустрічі - представники Національної спілки журналістів України, редактори відомих видань та професіонали з 5-ю, журналістською групою крові. І говорити зібрались про проблеми справи пера.
Зустріч продовжили презентацією книги-спогадів про нашого земляка Володимира Боденчука. Відомий публіцист пішов з життя 6 років тому. Його смерть назвали величезною втратою для української журналістики. Пан Володимир близько 20-ти років був головним редактором газети "Молодь України", що виходила тиражем у мільйон примірників. Заразом очолював Гільдію головних редакторів ЗМІ країни. Книгу написали друзі та колеги. Серед них - Віктор Мазаний. Зокрема, заголовок одного з його нарисів послугував назвою книги - " Доля, створена талантом".
Після презентації книги в університеті, делегація відправилась на батьківщину Володимира Боденчука - у Клевань. Там у місцевій школі теж презентували видання та вшанували пам'ять журналіста.


Діана Білоконенко, Ігор Прокопчук

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner